Una delegació de Jever arriba a Cullera per celebrar 20 anys del seu agermanament

Una delegació de Jever arriba a Cullera per celebrar 20 anys del seu agermanament
  • L’alcalde i els regidors de la ciutat alemanya varen viure a la matinada d’ahir “La nit de l’Aurora”

Una delegació de ciutadans de la localitat alemanya de Jever ha arribat este migdia a Cullera per celebrar els 20 anys de l’agermanament entre les dos ciutats. La delegació alemanya està encapçalada per l’alcalde de Jever, Jan Edo Albers, i tres regidors de la Corporació, que aprofitaren la visita a Cullera per assistir la passada matinada a “La nit de l’Aurora”, un dels actes més emotius de les festes cullerenques.

Els ciutadans de Jever aprofitaran estos dies a Cullera per estretir els lligams amb els cullerencs, assistir als actes festius previstos i fer una xicoteta excursió a la ciutat de València.

L’activitat central de la visita alemanya serà dimarts, quan se celebre la festa de l’agermanament entre Jever i Cullera, que enguany fa vint anys. Entre els actes previstos hi ha el de plantar l’arbre de l’amistat al parc Daniel Clar i compartir tots junts una festa de la cervesa, el producte gastronòmic més típic de Jever.

Jever és una població alemanya d’uns 14.000 habitants situada en el districte de Friesland, a la Baixa Saxònia, al nord d’Alemanya. Jever és també una ciutat turística famosa per l’elaboració de cervesa.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.