Dimas Vázquez és reelegit Secretari General del PSPV-PSOE de Sueca

Dimas Vázquez és reelegit Secretari General del PSPV-PSOE de Sueca
  • L’única candidatura a l’assemblea va rebre els vots favorables del 83% dels participants

Dimas Vázquez va ser reelegit Secretari General del PSPV-PSOE de Sueca en l’assemblea local celebrada dijous passat. La candidatura de Vázquez va ser l’única presentada i tant la seua llista com l’executiva proposta van rebre el vot favorable del 83% dels assistents. El 17% restant va votar en blanc.

asamblea-pspv-sueca-abril-2018_1Vázquez va insistir en el perfil socialista històric del partit, de clara voluntat de “servei incansable a la ciutadania amb la finalitat de millorar les seues condicions de vida”.

Després d’agrair el treball realitzat per la Comissió Executiva sortint, va insistir que des del PSPV-PSOE seguirà en la lluita a nivell local “en defensa de la democràcia, dels drets i de les llibertats”.

El Secretari General va assegurar trobar-se més il·lusionat que mai per a seguir treballant amb la finalitat de “portar avant un projecte col·lectiu, en què no solament els militants seran els principals protagonistes, sinó també ho seran tots els veïns que desitgen ser participes per intentar millorar la nostra ciutat i als seus habitants”.

El repte més important que ara té davant seu l’Agrupació Socialista de la capital de la Ribera Baixa són les pròximes eleccions municipals de la primavera de 2019. “Ens trobem davant l’obligació de treballar al dos-cents per cent per a recuperar un autèntic govern d’esquerra per a Sueca”, va afegir Vázquez.

La nova executiva està formada, de manera paritària, per dinou persones. El president serà Eugenio Sorrentino; Carmen Pérez ocuparà la Sotssecretaria general; i Eugeni Climent serà el nou Secretari d’organització.

Amb aquesta assemblea es tanquen tots els congressos realitzats en el PSOE, des del Federal, fins al local, passant pel de País, província i comarca.

PSPV-PSOE de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.