Rafael Gisbert, reelegit com a Secretari General de l’Agrupació Socialista de Favara

rafa-gisbert-pspv-favaraRafael Gisbert ha sigut reelegit com a Secretari General de l’Agrupació del PSPV-PSOE de Favara en l’assemblea realitzada aquest dijous 12 d’abril.

Gisbert va exposar i defensar la gestió política dels darrers quatre anys en el que va explicar totes les accions polítiques i de treball realitzades en aquesta etapa i que han valgut per a impulsar a l’agrupació socialista en les últimes eleccions locals en passar d’un a tres regidors.

Va agrair l’esforç de tots els companys i companyes socialistes. “A causa d’aquest augment de regidors avui estem governant a Favara i estem fent complir el nostre programa electoral pel qual ens votaren”.

La nova executiva local també va ser recolzada per unanimitat de la qual Gisbert va fer menció a una aspiració de l’executiva entrant ser la força d’esquerres de referència a Favara en les pròximes eleccions locals i així aplicar les polítiques per a la ciutadania amb comoditat”.

Amb aquests resultats assemblearis el lideratge de Gisbert a resultat potenciat per a afrontar l’última etapa de legislatura i així encarar les pròximes eleccions municipals per a intentar ser la força d’esquerres més votada no sols a Favara sinó a la Ribera Baixa de la qual el PSPV obté el lideratge.

Agrupació Socialista de Favara


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.