La arquera almussafenya Nerea López, seleccionada per a les World Cup de Xangai i Antalya

La arquera almussafenya Nerea López, seleccionada per a les World Cup de Xangai i Antalya
  • La jove, que es forma en el Centre d’Alt Rendiment de Madrid, també va aconseguir el bronze el cap de setmana passat en el Gran Premi de Càceres

La jove arquera Nerea López, membre del Club de Tir Amb Arc d’Almussafes, continua en el més alt. En les pròximes setmanes formarà part dels equips nacionals que assistiran a les World Cup de Xangai i Antalya, dues de les principals cites del calendari d’aquesta disciplina esportiva.

La seua participació en la convocatòria de Xangai es va confirmar el cap de setmana del 17 i el 18 de març, jornades en les quals López va aconseguir superar el procés classificatori reglamentari per a conquerir una de les quatre places per a aquest campionat, que es disputarà del 23 al 29 d’abril en la citada ciutat xinesa.

Solament un mes després, del 21 al 26 de maig, l’epicentre del tir amb arc es traslladarà a Antalya, a Turquia, on se celebrarà una altra de les World Cup de la temporada. Novament, l’equip espanyol comptarà amb Nerea López entre les seues files, gràcies a la superació de la seua corresponent prova el cap de setmana del 6 al 8 d’abril.

Aquesta classificació del cap de setmana passat va coincidir amb la celebració del Gran Premi de Càceres, on la jove també va aconseguir alçar-se amb la medalla de bronze, motius pel qual el seu club es mostra “molt orgullós pels seus resultats i per la seua trajectòria, que estem segurs que ens donarà moltes més alegries en el futur”.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.