L’andalús Arturo Montes, campió de simples en l’Open de Tennis en Cadira de Rodes d’Almussafes

L’andalús Arturo Montes, campió de simples en l’Open de Tennis en Cadira de Rodes d’Almussafes
  • En dobles, l’or se’l va portar la parella formada per Francesc Prats i Patxi Fadrique

El passat diumenge 8 d’abril concloïa el XX Open Comunitat Valenciana de Tennis en Cadira de Rodes que any rere any i des de fa dues dècades se celebra en les instal·lacions públiques municipals d’Almussafes. L’Ajuntament col·labora activament en l’organització d’aquest important esdeveniment de l’esport adaptat impulsat i gestionat pel Club de Tennis de la localitat.

patxi-prats-i-montes-ruiz-almussafes-abril-2018En el quadre principal, el campió de simples d’aquesta vintena edició del campionat fou el jugador andalús Arturo Montes, qui va vèncer en la pista al català Francesc Prats. En la final de consolació, Carlos Pina, d’Aragó, es va imposar a Patxi Fadrique, del País Basc.

El regidor Andrés López va participar en el lliurament de trofeus celebrat el mateix diumenge al final de la competició en representació del consistori municipal. En la modalitat de dobles va guanyar la parella formada per Francesc Prats i Patxi Fadrique, els qui van superar en el partit final a l’equip format per Arturo Montes i Juan José Rodríguez.

Des del Club de Tennis d’Almussafes lamenten la defunció de Miguel Ángel Alonso Sierra, un dels jugadors del torneig, qui després de la seua participació en el campionat es va traslladar fins al seu domicili d’Astúries, on va patir un infart.

El nostre club li va rendir un amarg homenatge amb un vídeo de les fotos d’enguany 2018, primer any que participava en el Open”, explica el president del mateix, Miguel Ribes. “Acabem amb gran desil·lusió aquesta edició i amb els jugadors i l’organització molt afectats per aquesta tragèdia”, destaca el també director del campionat.

Enguany, en el qual han participat jugadors de sis comunitats autònomes (Aragó, La Rioja, Andalusia, Catalunya, País Basc i Principat d’Astúries), el Club de Tennis de la localitat ha comptat novament amb el suport de la Real Federació Espanyola de Tennis, la Federació de Tennis de la Comunitat Valenciana, l’Ajuntament d’Almussafes i de nombrosos patrocinadors, els qui contribueixen a dotar del màxim protagonisme a un esdeveniment en el qual es reconeix l’esforç afegit de disputar els partits sobre una cadira de rodes.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.