La Setmana cultural del col·legi Luis Vives de Sueca ha traslladat els alumnes a l’Antic Egipte

La Setmana cultural del col·legi Luis Vives de Sueca ha traslladat els alumnes a l’Antic Egipte

Quan es treballa amb passió es pot aconseguir qualsevol objectiu i ‘Passió per l’Educació’ és el lema del col·legi Luis Vives de Sueca on s’ha celebrat la III Setmana Cultural (del 26 al 28 de març). Aquest any el tema ha estat Egipte i tot el claustre de professors ha treballat molt dur per aconseguir transportar en el temps a tota la seua comunitat educativa a l’antiga civilització.

Han estat moltes hores de treball fora de l’horari lectiu per aconseguir un resultat sorprenent però l’esforç ha valgut la pena. Quan s’han obert les portes del col·legi les cares de sorpresa i les expressions com ara “impressionant”, “espectacular” i “us heu superat” han estat molt sentides.

Durant aquesta setmana cultural es va a treballar d’una manera multidisciplinària i cooperativa en totes les etapes educatives que imparteix el centre (Infantil, Primària i Secundària). Es deixaran de banda els continguts curriculars diaris per apropar mitjançant tallers i activitats innovadores la cultura de l’antic Egipte a tots/es els/les alumnes. S’aconsegueix així, una forma motivadora d’aprendre i que els/les  alumnes prenguen consciència del gran llegat que aquesta impressionant civilització ens ha deixat.

Per obrir els actes d’aquesta setmana cultural, els/les alumnes han vist un vídeo exclusiu en què Nacho Ares, possiblement l’egiptòleg espanyol més prestigiós, els ha saludat al costat de la mascota del col·legi “LuisVi”.  Posteriorment a l’emissió d’aquest vídeo de salutació, s’ha projectat el documental realitzat per Nacho Ares sobre el descobriment de la tomba de Tutankhamon. Els/les alumnes han quedat gratament sorpresos/es.

Els actes d’aquesta setmana cultural finalitzaren ahir dimecres, dia en què les famílies, a partir de les 10 del matí, varen poder entrar a veure una representació teatral així com la impressionant obra “faraònica” realitzada per aquest equip de docents.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.