Sis detinguts i cinc investigats pel robatori de taronges en camps de la Ribera

Sis detinguts i cinc investigats pel robatori de taronges en camps de la Ribera

L’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Sueca ha dut a terme dues operacions en les quals ha detingut a sis persones i investigat a altres cinc per delictes relacionats amb robatoris de productes del camp en de la Ribera. Els agents van iniciar diverses recerques arran de tenir coneixement de la sostració de taronges i calaixos de plàstic, en diferents municipis de la comarca.

Fruit de les indagacions realitzades es va poder comprovar, en el marc de l’operació “Expolium”, que es tractava de deu persones, vuit homes i dues dones d’edats compreses entre els 18 i 37 anys i de nacionalitat espanyola, que es dedicaven a sostraure la taronja dels camps i vendre-la més tard de forma il·legal en el mercat. Cinc d’ells van ser detinguts i altres cinc investigats, pels delictes de furt, apropiació indeguda i falsedat documental.

En la segona operació de nom “Exparner” va ser detingut un home de 52 anys, també de nacionalitat espanyola, per un delicte de furt en grau de temptativa i un altre de furt, quan es trobava sostraient les taronges del camp d’un exsoci. A Aquesta persona també li la relacionada amb la sostració de 14.000 quilos de taronja Navelina ocorreguda en 2015.

Les diligències instruïdes han sigut lliurades al deganat dels jutjats d’Alzira i en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 de Sueca.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.