Jordi Mayor és reelegit secretari general dels Socialistes de Cullera

Jordi Mayor és reelegit secretari general dels Socialistes de Cullera
  • La nova executiva proposada pel líder del PSPV-PSOE local també va obtindre el suport unànim de l’agrupació

L’agrupació del PSPV-PSOE de Cullera va celebrar el dimecres 29 de març a la Sala Multiusos del Mercat una assemblea per a renovar la Secretaria General i l’Executiva Local.

jordi-mayor-cullera-foto-oficial

Jordi Mayor

Jordi Mayor, actual Secretari General del PSPV de Cullera, va defensar la gestió realitzada aquests últims quatre anys i  va fer una menció a tots els companys que han estat treballant pel projecte socialista a Cullera, assegurant que “s’ha fet un bon treball el qual ens ha permès governar aquesta ciutat, i tot això és en part gràcies al compromís de la militància”.

Jordi Mayor va recalcar la feina feta a l’Ajuntament i va incidir en què “hem reconstruït les relacions amb tots els sectors socials del poble, hem sanejat els comptes municipals i hem posat el benestar de les persones en el centre de les nostres prioritats”.

La gestió va ser defensada pel Secretari General i fou aprovada per la unanimitat dels militants assistents a l’assemblea.

Guanyar a Cullera al 2019
Pel que fa a la llista de la nova Executiva Local, Mayor va assegurar que “és una llista que té una màxima aspiració: Revitalitzar l’organització i treballar per revalidar la victòrica electoral en les properes Eleccions Locals i Autonòmiques de l’any 2019”.

La llista, la qual va estar aprovada pel 100% dels vots, és una clara mostra de la renovació constant del PSPV-PSOE de Cullera, incloent a joves i militants amb experiència per a en paraules del Secretari General  Jordi Mayor “treballar pels drets socials de la ciutadania i seguir sent l’organització política de referència al municipi”.

El resultat d’aquesta assemblea reforça el lideratge de Mayor per afrontar el darrer tram del mandat municipal i encarar amb garanties les pròximes eleccions municipals. Els Socialistes de Cullera lideren en vots a la Ribera en totes i cadascuna de les convocatòries electorals.

PSPV-PSOE de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.