Dos alumnes del CP Fèlix Olmos de Favara, premis al rendiment acadèmic

Dos alumnes del CP Fèlix Olmos de Favara, premis al rendiment acadèmic

El passat dimarts, 26 de març dos alumnes de 6é de primària del CP Félix Olmos de Favara van ser guardonats amb els Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic d’Educació Primària de la Comunitat Valenciana del curs 2016-2017.

Els dos alumnes guardonats són Lucas Volek i Laura Ibañez. Este premi, que els ha sigut concedit per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, és el fruit de l’esforç, el treball ben fet i la seua dedicació a l’estudi.

Cal tenir en compte que la condició per a rebre este guardó, és  haver tret una nota mitja d’excel·lent en 5é i 6é d´Educació Primària.

L’actet de lliurament dels guardons va tindre lloc a les 16:30 de la vesprada en el Palau de les Arts Reina Sofia  de València. Va ser un acte molt emotiu per als premiats, els quals anaven acompanyats pels seus pares i familiars, pel director del CP Fèlix Olmos, Eduard Alberola, i per la regidora d’Educació i Cultura de l’ajuntament de Favara, Isabel Morató.

Tant de bo, aquest premi siga sols l’inici d´una brillant trajectòria acadèmica. Enhorabona a Lucas i Laura!

Regidoria d’Educació i Cultura
Ajuntament de Favara


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.