El PSPV-PSOE de Sueca reclama de l’ajuntament que cobrisca la plaça de tècnic de Medi ambient

El PSPV-PSOE de Sueca reclama de l’ajuntament que cobrisca la plaça de tècnic de Medi ambient
  • Compromís encara no ha resolt la convocatòria feta el passat mes d’octubre després d’haver anul·lat la d’agost per limitada i presumptament interessada

L’Ajuntament de Sueca es troba sense tècnic de Medi ambient des del passat estiu. La plaça es troba sense cobrir des que el titular s’incorporara  a la Diputació de València en Comissió de serveis.

Des del pacte de govern local (Compromís i GISPM) poc s’ha avançat per a resoldre aquesta irregular situació des que el passat agost, en plenes vacances d’estiu, convocaren una limitada i presumptament interessada borsa per a cobrir la plaça de manera interina.

Cal recordar que Compromís, responsable de l’àrea municipal de Medi ambient, es va veure forçat a anul·lar aquesta borsa i tornar-la a convocar en octubre en resposta a la queixa presentada per professionals del sector. De la baremació d’aquest concurs de mèrits poc o res s’ha avançat, segons ha pogut saber el PSPV-PSOE de persones que en el seu moment presentaren la documentació per a optar a aquesta necessària plaça.

Sueca és un poble especialment vinculat als espais naturals. 7.200 hectàrees del seu terme municipal formen part de Parc Natural de l’Albufera; 34,5 són Zona Especial de Conservació i Lloc d’interés comunitari al costat del riu Xúquer; i 6.300 metres quadrats integren la Microreserva de flora de la Muntanyeta dels Sants.

És per això que Dimas Vázquez, portaveu socialista a l’Ajuntament de Sueca, considera que “la situació és insostenible; intentaren justificar la convocatòria feta en agost amb l’argument en forma d’excusa de què era urgent, i eixa urgència no s’ha vist reflectida per cap lloc”. “Ens pareix que el govern local ha d’assumir les seues responsabilitats i deixar-se d’excuses”, conclou el portaveu del PSPV-PSOE.

PSPV-PSOE de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada