Festival de màgia solidari a Sueca per a l’obra social que ‘El Padrecito’ duu a terme a l’Equador

L’Organització No Guvernamental (ONG) “Sueca para el Desarrollo” ha organitzat un festival de màgia solidari. La recaptació serà destinada a l’obra social que el missioner combonià de Sueca, Vicente Serrano ‘El Padrecito’ està portant a terme a Guayaquil (Esquador).

La gala benèfica comptarà amb mags de primera línia i es durà a terme a les 17 hores del dimarts, 3 d’abril, al CM Bernat i Baldoví. El cartell estarà format per Miguel Ribera & caballero, Luis la Font, G. Alexander, Álex Andreu, Alfonso Jr. i Manel. El donatiu d’entrada serà de 3 euros.

“Sueca para el Desarrollo” ha habilitat una Fila Zero en un compte corrent de Caixa Popular de Sueca per a totes aquelles persones que no puguen acudir i desitgen col·laborar fent les seues aportacions.

R.

festival-magia-sueca-abril-2018


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.