Dos atracadors aconsegueixen un botí de 140.000 euros en un banc d’Albalat de la Ribera

Dos atracadors aconsegueixen un botí de 140.000 euros en un banc d’Albalat de la Ribera
  • Els manguis havien obert un forat des d’un edifici del costat i van esperar l’arribada dels empleats, als quals van lligar, emmordassar i obligar a obrir la caixa forta

Dos homes atracaren ahir, dilluns, un banc d’Albalat de la Ribera i es feren amb un botí d’uns 140.000 euros. Els treballadors de la Caixa Rural d’Algemesí, dos homes i una dona, es van veure sorpresos en entrar en l’oficina per dos desconeguts armats un ganivet de grans dimensions i amb els rostres ocults.

Després d’amenaçar-los amb el ganivet, els obligaren a obrir la caixa forta, en la qual en aqueixos moments hi havia una quantitat de diners més elevada de l’habitual per a afrontar pagaments puntuals, com ara les pensions que cada mes es fan efectives el dia 25.

Després van fugir deixant als tres empleats lligats de peus i mans i emmordassats. Només varen aconseguir deslligar-se, van donar l’alerta i van acudir de seguida la patrulla de la Policia Local d’Albalat, que al seu torn va avisar a la Guàrdia Civil de Sueca, responsables ara de la investigació.

Els atracadors havien entrat a través d’una casa antiga deshabitada, des de la qual van obrir un forat en la paret aprofitant el cap de setmana. Després, van esperar al fet que els treballadors arribaren a primera hora del dilluns i els van obligar a obrir la caixa.

RBi


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.