Detinguts per la Guàrdia Civil a Sueca i Picassent per diversos robatoris a la comarca

Detinguts per la Guàrdia Civil a Sueca i Picassent per diversos robatoris a la comarca

La Guàrdia Civil de Picassent i Sueca han detingut cinc homes, d’edats compreses entre 34 i 55 anys de nacionalitat espanyola per delictes de robatori amb força, intimidació i violència. Estes actuación s’han dut a terme en el marc de les operacions ‘Laro’ i ‘Gasofero’.

La institució armada va tenir coneixement de diversos fets delictius que es venien produint des del passat mes de desembre en gasolineres de les comarques de la Ribera Alta i Ribera Baixa on els autors actuaven utilitzant la mateixa manera d’actuar.

Fruit de les gestions efectuades, a més dels dispositius realitzats per part dels agents encarregats del cas, s’ha pogut detenir en la primera operació a tres homes d’edats compreses entre els 46 i 55 anys tots ells espanyols, reincidents i toxicòmans, com a presumptes autors dels presumptes delictes de robatori amb violència a una anciana; de robatori amb intimidació; de robatori amb força; i de furt d’ús de vehicle a motor.

De les gestions realitzades es va poder comprovar que els efectes robats eren venuts posteriorment en establiments de compra i venda de segona mà. Entre els efectes intervingut en el registre efectuat en un dels habitatges dels autors, s’han pogut recuperar diversos telèfons mòbils, una furgoneta, un carretó plegable i un “camafeo” sostret a la víctima del robatori amb violència.

Els arrestats realitzaven vigilàncies prèvies del lloc on anaven a cometre els fets i mentre un d’ells realitzava l’entrada forçant la les finestres o portes l’altre observava que no foren sorpresos per ningú.

En la segona operació s’ha pogut detenir a un home de 34 anys reincident en el mateix fet i un investigat de 36 anys, els dos de nacionalitat espanyola, per tres delictes de robatori amb intimidació.

Les diligències practicades per la Guàrdia Civil han sigut lliurades al jutjats de primera Instància i Instrucció de Picassent i Sueca, respectivament.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.