Manifestació en defensa de les pensions públiques i dignes per al dimarts a Almussafes

Manifestació en defensa de les pensions públiques i dignes per al dimarts a Almussafes
  • Està prevista l’assistència d’unes 400 persones procedents de tota la comarca de la Ribera

Demà, dimarts 20, Almussafes acollirà una manifestació en defensa de les pensions organitzada per la Federació Provincial d’Associacions Democràtiques de Pensionistes i Jubilats de UDP València en col·laboració amb l’Ajuntament de la localitat i l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Almussafes.

Durant l’acte, que començarà a les 11 hores en l’esplanada del Centre Cultural, els assistents recorreran l’Avinguda del Paral·lel i els carrers Cervantes, Major i Passeig del Parc fins a arribar a l’Àgora del Parc Central, on el president comarcal de la UDP, Sergio Tormos, i l’alcalde d’Almussafes, Toni González, llegiran un manifest per a reclamar millores en el sistema de les pensions.

L’organització espera que en la convocatòria participen al voltant de 400 persones arribades des de diferents poblacions de la Ribera i anuncia que la comitiva estarà encapçalada per una gran pancarta on podrà llegir-se el lema ‘Per unes pensions dignes’. La iniciativa comptarà també amb la presència de la regidora de la Tercera Edat, Paqui Oliver, i de diferents membres de l’equip de govern municipal.

Per a Oliver, “una pujada del 0,25% és impossible de suportar per al col·lectiu de majors perquè l’IPC no para d’incrementar-se. La capacitat adquisitiva dels jubilats cada vegada és menor i poc a poc es van empobrint, per aquest motiu hem d’eixir al carrer per a reivindicar unes pensions justes”.

“En el seu moment ells ja van haver de lluitar per uns drets laborals que els pertanyien, i ho van aconseguir, i ara no tenim més remei que manifestar-nos perquè se’ls reconega el que els correspon a ells, però també per a garantir el benestar dels seus fills i dels seus néts i, en definitiva, de les noves generacions”, afirma.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.