L’Ajuntament de Sueca rebaixarà l’impost sobre Construccions, Instal·lacions i Obres

L’Ajuntament de Sueca rebaixarà l’impost sobre Construccions, Instal·lacions i Obres
  • El Ple va aprovar la proposta presentada pel Grup Municipal Popular

L’Ajuntament de Sueca rebaixarà sobre Construccions, Instal·lacions i Obres que actualment aplica quant un ciutadà vol fer-se obres en sa casa, en aprovar-se la moció presentada pel Partit Popular (PP) en el Ple ordinari d’este mes.

Este impost s’aplica en funció d’un mòdul o preu unitari que en el territori valencià estableix l’Institut Valencià d’Edificació (IVE). En el cas de l’ordenança este mòdul que s’aplica pareix que és fitxe, obtingut del any 2015.

“A dia de hui este mòdul ha baixat, i per tant, queda sense sentit mantindré el mòdul del 2015, sino que es hauria d’aplicar el que hi ha en vigor”, explicà el regidor del PP, Fernando Franco. “D’esta manera i este moment estem sobrevalorant les obres que el ciutadà vol fer”, va afirmar.

“Donat que el mòdul basic de l’edificació ha baixat, és necessari modificar l’ordenança en benefici dels ciutadans del nostre poble, i així donar suport i ajudar en l’activitat econòmica”, va afirmar el regidor en la seua moció.

Així, es va acordar modificar l’Ordenança municipal perquè s’especifique que el mòdul bàsic de l’edificació aplicable siga el vigent en cada any en curs, segons l’Institut Valencià de l’Edificació.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.