El PP assegura que els xiquets de la Ribera que necessiten operacions seran derivats a València

El PP assegura que els xiquets de la Ribera que necessiten operacions seran derivats a València
  • Vaticinen que hi haurà una “apagada” en les intervencions dels més xicotets i pronostiquen un “caos sanitari”

reunio-pp-algemesi-mar-2018Des del Partit Popular han assegurat que tots els menors que hagen de ser intervinguts quirúrgicament a l’Hospital de la Ribera a este hospital hauran de ser derivats a València. Aquestes manifestacions les fan dins la seua campanya contra la reversió pública del centre sanitari,

En eixe sentit s’ha manifestat el sotssecretari regional del PP, José Juan Zaplana, en una reunió a Algemesí amb alcaldes del PP de la zona. L’argument del líder popular és que els metges de cirurgia pediàtrica no podran continuar amb el seu actual contracte.

Zaplana va estar acompanyat per l’exalcaldessa d’Alzira i ara diputada al congrés pel PP, Elena Bastidas. Amdós han assegurat que es produirà una “apagada” en les intervencions dels més xicotets, ja que hauran de ser traslladats en cas de necessitar una cirurgia pediàtrica com una apendicitis. Així, neurocirurgia, i cirurgia cardiovascular, cirurgia plàstica infantil i cirurgia maxilofacial no podran atendre als menors dels municipis als quals l’hospital dóna cobertura, afirmaren.

Afegiren que el model Alzira (model de gestió privada que defensa el PP) realitza 250 intervencions més per quiròfan i any que l’hospital amb millor ràtio gestionat per Conselleria de Sanitat, una situació que fa preveure que “les operacions en l’àrea de la Ribera també patiran un revés important”. Amb els índexs actuals, “farien falta almenys, set quiròfans més per a mantenir el nivell d’intervencions que hi ha en l’Hospital de la Ribera”, van afegir.

Bastidas també manifestà que el PPCV vol alertar d’un “compte arrere cap al caos sanitari” assegurant que la reversió de gestió privada a pública “per una qüestió ideològica” tindrà greus conseqüències.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.