Cullera presenta les seues Falles en l’Oficina de Promoció Turística de València

Cullera presenta les seues Falles en l’Oficina de Promoció Turística de València
  • L’ajuntament vol atraure a públic nacional i internacional donant visibilitat a les seues falles en quatre idiomes

La regidoria de Turisme de Cullera, en coordinació amb la Junta Local Fallera, està avui 13 de març en l’Oficina de Promoció Provincial a fi de presentar i donar a conéixer les Falles de Cullera.

En horari de 10 a 14.30 h, personal del consistori i dos fallers s’encarregaran de difondre el programa festiu de les Falles de Cullera 2018. Ho faran en valencià, espanyol, francés i anglés per a animar a un major nombre de persones a viure l’experiència fallera en la localitat costanera.

A més, s’aprofitarà per a difondre informació útil de la destinació com, per exemple, les diferents combinacions de transport públic per a arribar fins a Cullera.

La iniciativa vol aprofitar la gran afluència de turistes i visitants a València durant els dies de major festivitat. A més, l’oficina està situada en un punt clau just en el centre neuràlgic de la festa en la capital. Des del Patronat Provincial de Turisme de València s’aportarà marxandatge per a lliurar als visitants que s’acosten a l’oficina a demanar informació.

El regidor de Turisme, Javier Cantos, ha declarat que és una bona oportunitat per a continuar mostrant Cullera com el que és, una destinació amb gran oferta cultural i festiva. A més, es mostra satisfet amb la promoció en llengües estrangeres, ja que permet internacionalitzar a Cullera com a destinació.

L’Oficina de Promoció Provincial ‘València Turisme’ està situada al costat del Teatre Principal de València. L’espai servix perquè una o diverses localitats valencianes puguen augmentar el seu abast i impacte a l’hora d’exposar els seus atractius turístics i promocionar els seus productes. Cullera ja ha estat en diverses ocasions amb la finalitat de promocionar-se.

Programa faller de Cullera
El programa de les Falles de Cullera 2018 inclou actes que s’han celebrat des de divendres passat 16 de febrer. No obstant això, tal com marca la tradició, del 16 al 19 de març es desenvoluparan els esdeveniments de més pes en la festivitat.

A part dels esdeveniments habituals com la ‘despertà’ enguany s’han recuperat les mascletaes. El 16 de març els cullerencs celebraran ‘La plantà’ i la ‘Nit d’albades’.

El dissabte 17 els jurats visitaran els monuments al matí i lliuraran els premis a la vesprada. Este mateix dia se celebrarà una cavalcada fallera i, per descomptat, una ‘mascletà’, espectacle obligatori al migdia durant les falles.

El diumenge 18 el protagonisme el portarà l’ofrena floral a la Mare de Déu del Castell, patrona de Cullera, que tindrà lloc en els Jardins del Mercat Municipal a les 19 h després d’un itinerari que recorrerà alguns dels carrers més cèntrics de la localitat.

Finalment el dilluns 19, igual que en quasi tot el territori valencià, es cremaran les falles donant lloc a un dels moments més emotius de les festes.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.