Accions de Compromís per Almussafes per portar noves especialitats al Centre de Salut

Accions de Compromís per Almussafes per portar noves especialitats al Centre de Salut
  • La portaveu, Lourdes Moreno, es reuneix amb la diputada a les Corts, Maria Josep Ortega, per a transmetre-li les necessitats

El passat dimecres 28 de Febrer, la portaveu de Compromís per Almussafes, Lourdes Moreno, es va reunir amb Maria Josep Ortega diputada i membre del grup parlamentari de Compromís a les Corts. L’objectiu d’aquesta reunió era estudiar la possibilitat d’incorporar noves especialitats a la cartera del Centre de Salut d’Almussafes.

Ortega, com a alcaldessa de Carlet i membre de la Sectorial de Sanitat de la Ribera durant la darrera legislatura, coneix molt bé les necessitats de la comarca i les característiques del departament de Salut de la Ribera. Per tot això s’ha ofert per a què el grup parlamentari faça de corretja de transmissió entre el grup municipal de Compromís Almussafes i la Conselleria de Sanitat.

Moreno considera que és important aprofitar la imminent reversió a la gestió pública del Departament de la Salut per tal de fer arribar a Almussafes eixes especialitats. Moreno ha declarat que “aquestes especialitats, per justícia li corresponen a Almussafes i malauradament es van deixar escapar l’any 2003”.

Per a Moreno és important que a Almussafes arriben les especialitats que s’ajusten a les necessitats i la demanda de les veïnes i veïns del nostre poble, “no es tracta de portar qualsevol especialitat per cobrir l’expedient”.

Moció en el plenari de març
En el passat plenari del dia 1 de març, com a portaveu del grup municipal de Compromís, Moreno va presentar una moció per a instar a l’equip de govern a efectuar les accions necessàries per a facilitar l’arribada. Entre aquestes accions cal destacar el desplaçament d’alguns dels serveis municipals que actualment es troben al Centre de Salut a altres dependències municipals.

A més, l’acord més important de la moció reclama per al centre de Salut d’Almussafes la següent cartera d’especialitats:

  • Servei de Ginecologia i Obstetrícia
  • Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (COT)
  • Servei d’Urgències Pediàtriques 24 hores
  • Servei de Radiologia
  • Salut Mental: Servei de Counselling per a la atenció pacients amb patologies de caràcter psicològic (Depressió, ansietat, ajuda psicològica a pacients oncològics i familiars, etc.)

Compromís per Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada