Samuel Pérez deixa la direcció de l’Ateneu Musical La Lira de Corbera

samuel-perez-ortegaSamuel Pérez Ortega, director de l’Ateneu Musical La Lira de Corbera des del mes de setembre de l’any 2009, ha acabat la seua trajectòria al front de la Banda Simfònica d’aquesta societat.

Han sigut huit anys i mig de nombrosos èxits de l’Ateneu de la mà del director de Guadassuar. Als pocs mesos de la seua arribada ja es presentava la Banda al Certamen de Dosbarrios (Toledo) en l’estiu de 2010, on aconseguien un més que meritori primer premi després de molts anys sense tastar la mel del triomf.

L’any següent era el torn de presentar-se al Certamen (en majúscules) Internacional de València, que celebrava la seua 125ª edició. Una vegada més primer premi per a La Lira amb una diferència més que notable de punts amb les seues perseguidores.

Cal destacar també els concerts oferts amb artistes de la talla de Pep Gimeno “Botifarra” i Spanish Brass “Luur Metalls”, grup del qual, recordem, forma part el seu germà Manolo.

També va ser l’impulsor i creador de la Banda Jove de la Societat, amb la qual es va tancar un cicle aquest estiu amb un viatge i concert juntament amb una Coral de la localitat granadina de Baza, on els joves varen estar a un nivell altíssim. La majoria d’ells cursen hui en dia els Ensenyaments Professionals al Conservatori.

En resum, brillants resultats els que ens deixa aquest gran músic en la nostra Societat, que ha de començar-ne un de nou amb el futur Director que serà elegit de entre les múltiples propostes que es tenen damunt la taula.

Ateneu Musical La Lira


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.