Majoristes russos s’interessen per Cullera com a destinació turística

Majoristes russos s’interessen per Cullera com a destinació turística
  • La ciutat acull un fam trip de touroperadors i promociona la seua gastronomia, el patrimoni i els dos hotels de quatre estrelles

Touroperadors de Rússia s’han interessat per Cullera com a destinació turística. Majoristes d’eixe país visitaren este diumenge la ciutat costanera de la Ribera per a conéixer de primera mà els seus encants i explorar les possibilitats de promocionar-la com a destinació vacacional entre els seus clients.

L’activitat, organitzada per València Turisme i la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Cullera, va congregar el grup d’empreses Tour Prestige Group, que desenvolupa les seues activitats en el mercat turístic de Sant Petersburg des de 1994 i està especialitzat en l’organització de viatges individuals i grupals de qualsevol complexitat en l’estranger.

Dotze gerents especialitzats en la matèria tingueren l’oportunitat d’assistir a un showcooking en el restaurant Casa Salvador, on se’ls va cuinar la Paella de Cullera i van degustar este plat autòcton elaborat amb productes de KM 0. «Quedaren encantats per la qualitat de la gastronomia, la professionalitat del sector de la restauració i la combinació de sabors i paisatge», destaca el regidor delegat de l’àrea, Javier Cantos.

Així mateix, va haver-hi espai per a conéixer el ric patrimoni històric de Cullera. Els touroperadors visitaren el Castell de Cullera, on es van impregnar de la història que guarda la mítica fortalesa que el rei Jaume I no va poder conquerir.

La platja, el gran atractiu per als russos, també va tindre el seu espai en el fam trip. Els russos efectuaren un tour pel passeig marítim i van comprovar la qualitat de les platges cullerenques, que compten amb diferents distintius de qualitat i se situen en este aspecte entre les millors del Mediterrani.

Finalment, el fam trip va fer una incursió en les possibilitats d’allotjament que oferix la ciutat. Concretament, els touroperadors es van interessar pels dos hotels de quatre estrelles de Cullera, el Santa Marta i el Cullera Holiday, els emblemes del municipi turístic en este camp.

«La sensació que ens han transmés és molt bona i hi ha possibilitats que Cullera siga tinguda en compte en els seus plans», conclou Cantos.

Promoció internacional
Esta acció forma part de l’estratègia promocional de Visit Cullera desplegada enguany de cara a internacionalitzar el turisme de Cullera. Rússia es va obrir com a mercat potencial per a Cullera fa uns anys i, després d’una decaiguda en els últims temps, el consistori vol rescatar un perfil de turista com el rus d’alt poder adquisitiu que deixa diners en la ciutat.

En estos moments, Cullera desenvolupa a més altres campanyes de promoció internacionals en el canal digital en diferents punts de França, Alemanya, Bèlgica, Regne Unit, Holanda i Alemanya.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.