L’almussafenya Laura Méndez es proclama subcampiona d’Espanya de Cross per equips

L’almussafenya Laura Méndez es proclama subcampiona d’Espanya de Cross per equips
  • La jove esportista va quedar en el 22é lloc en patir una luxació en el muscle després d’haver recorregut els primers 400 metres

La jove atleta almussafenya Laura Méndez continua collint èxits esportius. El cap de setmana del 24 i 25 de febrer, l’equip en el qual milita, el Platges de Castelló, va aconseguir el subcampionat d’Espanya de Cross de Clubs.

Durant aquesta cita esportiva, que es va celebrar en el Parc Fluvial de Las Mestas de Gijón i que constava d’un recorregut per camp a través de 4.300 metres, Méndez va viure un episodi inesperat que li va impedir finalitzar la prova en una bona posició en l’apartat individual.

Després de 400 metres, i estant en aqueix moment en el grup de cap, va entropessar amb una atleta que havia caigut i va patir una luxació en el muscle. No obstant açò, va poder reposar-se i va seguir endavant amb esforç i sense quasi bracejar els 3.900 metres restants.

Malgrat que finalment Méndez va haver de conformar-se amb la vigèsim-segona posició, els punts aconseguits per ella van permetre encastellar al Platges de Castelló a la segona plaça d’aquest important campionat esportiu.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.