Muntanyeta dels Sants-Agró discrepa del posicionament del PP del Perelló respecte a la carretera

Muntanyeta dels Sants-Agró discrepa del posicionament del PP del Perelló respecte a la carretera

L’Associació Muntanyeta dels Sants – Sueca – Acció Ecologista Agró, no pot quedar indiferent davant l’article publicat estos dies pel PP del Perelló, on fa pública una queixa exigint la reconversió de la CV-500 i demanant un transport públic per als veïns.

Afirmen, que la situació és pitjor i que l’estiu que ve es convertirà en una trampa, com ho poden saber? No hem arribat encara ni a Pasqua, per a poder tindre un mínim de coneixement de com repercutix la pacificació.

Fan referència a la linia continua de la carretera, no recordem que en el Perellonet haja sigut en algun moment discontinua, si ho diuen, pel tram de les comportes d’El Perellonet a la rodona d’El Saler, hem comprovat, que es tarda poc més d’un minut més que abans, per eixe motiu és poc creïble que els turistes deixen d’anar al Perelló.

Estem totalment d’acord que l’autobús de València deu arribar al Perelló, però siga dit de pas,la gent que va amb transport públic ha de disposar de passos de zebra per a garantir la seua integritat física.

Amb l’anterior velocitat la Universitat de València, realitzà un estudi en la CV-500 des de València a la gola del Perellonet respecte als atropellaments de fauna donant com a resultat que: En 14 mesos moriren 1.646 animals.

Estem segurs que amb el canvi de velocitat actual, el número s’haurà reduït, com també estem convençuts que: per als ciclistes, corredors, tractoristes, vianants i altres usuaris, la carretera és molt més segura.

Amb la reducció de velocitat pel que fa a el Saler, cal recordar les molèsties pel soroll dels cotxes que durant tants anys han afectat als seus veïns.

A nosaltres,també ens preocupen les persones, la seua seguretat i la seua qualitat de vida, creguem que els turistes continuaran gaudint de l’entorn incomparable del Perelló, el Perellonet i el Saler.

Associació Muntanyeta dels Sants-Sueca-Acció Ecologista Agró

NOTÍCIA RELACIONADA:
23 febrer, 2018. Polèmica entre el PP i el PSPV del Perelló per la moció dels populars a l’Ajuntament de València


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.