Nerea López i María Gómez aconsegueixen la plata en el Campionat d’Espanya de Tir amb Arc en Sala

Nerea López i María Gómez aconsegueixen la plata en el Campionat d’Espanya de Tir amb Arc en Sala
  • Ambdues formaven part, al costat de l’arquera de La Pobla de Vallbona Laura Warmuz, de l’equip representant de la Comunitat Valenciana

L’illa d’Eivissa va acollir els dies 23, 24 i 25 de febrer el Campionat d’Espanya Absolut de Tir amb Arc en Sala, un esdeveniment esportiu de primer nivell al que van assistir tres representants del Club de Tir amb Arc d’Almussafes, els qui van realitzar excel·lents exercicis que els van reportar importants resultats.

Nerea López i la seua companya María Gómez van aconseguir la plata al costat de Laura Warmuz, del Club Calderona de La Pobla de Vallbona, en la competició disputada per equips. Les representants de la Comunitat Valenciana en aquest esdeveniment van protagonitzar una final molt igualada que es va decidir al desempat.

No obstant açò, no va ser l’única medalla que van conquistar els membres de l’entitat d’Almussafes. L’arquera almussafenya Nerea López, que actualment es forma en el Centre d’Alt Rendiment de Madrid, va aconseguir durant la trobada la tercera plaça en les proves individuals “després d’unes eliminatòries duríssimes”, segons un dels seus entrenadors, Marcos López.

El tècnic destaca que “aquesta posició té més mèrit si es té en compte que tant María com Laura competien en la categoria Absoluta sent encara Cadets, la qual cosa també ens augura un prometedor futur de les dues”.

També va assistir al torneig Ferran Rodrigo, qui va ser sisé al costat dels companys amb els quals lluitava per portar la victòria a la Comunitat Valenciana. En l’apartat individual, no va aconseguir superar els 1/16 de final.

Amb aquesta competició finalitza la temporada de sala i comença ja la que es desenvolupa a l’aire lliure, en la qual el Club de Tir amb Arc d’Almussafes participarà en tres tiratges de la lliga nacional de cadets i en el Campionat d’Espanya que organitzarà l’entitat a Almussafes el pròxim mes de juliol.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.