Sueca acollirà el 14 d’abril la XI Caminada Popular Solidària contra el Càncer

Sueca acollirà el 14 d’abril la XI Caminada Popular Solidària contra el Càncer
  • L’alcaldessa de Sueca va reconéixer el compromís de l’Hospital de La Ribera amb les associacions i “és de justícia reconèixer que l’Hospital sempre ha estat recolzant les causes benèfiques”

Sueca acollirà el proper dissabte, 14 d’abril, a les 11:00 hores, la XI Caminada Popular Solidària contra el Càncer, una marxa que tindrà lloc per un circuit de 5,5 quilòmetres pels voltants del Rio Xúquer.

presentacio-caminada-cancer-sueca-2018_1

Javier Palau i Celia Albi

El passat dimarts es va presentar la prova a l’Ajuntament de Sueca amb la participació de representants de les principals entitats implicades en l’organització, com Raquel Tamarit, Alcaldessa de Sueca; Celia Albi, presidenta de la Junta Local del Càncer de Sueca; el Dr. Javier Palau, Director Gerent de l’Hospital de La Ribera; i Toni Llopis, del Club Peus Quets.

L’objectiu d’esta caminada és purament benèfic ja que els fons recaptats es destinaran a la Junta Local del Càncer de Sueca per a la investigació en la lluita contra esta malaltia. A més esta prova servirà per conscienciar la població de la incidència del Càncer i per recalcar la importància dels hàbits saludables.

Reconeixement a l’hospital
Durant la presentació d’esta cursa, la Junta Local del Càncer de Sueca va fer un reconeixement a l’Hospital Universitari de La Ribera per la seua estreta col·laboració amb les juntes locals de la comarca i l’atenció prestada als pacients oncològics.

En este sentit, Celia Albi feu entrega d’una placa commemorativa al Dr. Palau i donà “les gràcies a l’Hospital d’Alzira per tot el que ens ha ajudat estos anys. Des de la nostra associació estem molt agraïts pel seu suport i col·laboració amb totes les causes solidàries que els hem proposat”.

Per la seua banda, Raquel Tamarit, Alcaldessa de Sueca, va reconéixer el compromís de l’Hospital de La Ribera amb el seu municipi. Per Tamarit, “em consta que sempre que una associació del nostre municipi s’ha dirigit a l’Hospital de La Ribera amb alguna causa benèfica s’ha trobat amb una resposta molt bona i positiva. Crec que és de justícia que Sueca siga agraïda perquè l’Hospital sempre ha estat al nostre costat donant-nos suport”.

Inscripcions
La XI Caminada està dirigida a totes les persones interessades en participar-hi, independentment del seu sexe i edat. L’eixida i l’arribada de la prova estaran ubicades a la Plaça de l’Ajuntament d’esta localitat.

A partir de demà es pot realitzar la inscripció per a la Caminada pel preu simbòlic de 5 euros a Carpio Esport, tots els divendres al matí (de 10:00 a 13:00 hores) a la porta de l’Ajuntament ia la zona d’eixida, i fins a una hora abans de l’inici. Als participants se’ls lliurarà una samarreta commemorativa d’esta marxa solidària (fins a fi d’existències).

Durant la presentació es realitzà una crida general a ciutadans, pacients, professionals sanitaris i mitjans de comunicació a participar en esta activitat esportiva.

Hospital de La Ribera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada