El PP duu les reivindicacions del Perelló al Ple de l’Ajuntament de València

El PP duu les reivindicacions del Perelló al Ple de l’Ajuntament de València

Fa poques setmanes que el president del Partit Popular del Perelló, Juan Botella, denunciava la passivitat del Govern valencià davant la gravetat de la situació de la CV-500 i la falta de transport públic al Perelló.

Després de diverses reunions i una acció conjunta amb els grups populars de la Diputació i l’Ajuntament de València arriben els primers resultats.

El Grup Popular de l’Ajuntament de València proposa al Ple que se celebrarà aquest dijous que la línia 25 de l’EMT dispose d’una parada al Perelló i que inste a la Conselleria a la retirada de les mesures de la CV-500 i la revertisca al seu estat anterior al 2015.

Esperem que la majoria dels grups polítics de l’Ajuntament de València recolzen aquesta proposta i d’una vegada per sempre els veïns del Perelló tinguen el servei de transport públic que es mereixen.

Partit Popular del Perelló


El Grup Popular proposa al Ple que la línia 25 de l’EMT dispose d’una parada al Perelló i que la regulació de la circulació en la CV-500 torne a l’estat de l’any 2015

El regidor Alberto Mendoza ha informat avui que el Grup Popular ha presentat una Moció perquè es debata en el Ple, que se celebra este dijous, amb la finalitat de què l’Ajuntament “adopte les decisions oportunes i destine els recursos necessaris perquè la línia 25 de l’EMT, que arriba actualment al Perelló, realitze una parada i puga donar servei als residents i persones que tenen necessitat de traslladar-se en transport públic a aquesta localitat.”

A més, Mendoza ha explicat que la iniciativa popular que defensarà en el Ple conté també una proposta d’acord per a “instar a la Conselleria d’Obres Públiques, Habitatge i Vertebració del Territori, perquè rectifique i retire les mesures imposades que afecten la regulació de la circulació en la CV-500, reposant totes aquelles que estaven vigents l’any 2015.”

La principal via de comunicació que uneix poblacions i platges del Sud amb la ciutat de València, la CV-500, per la qual discorre la línia 25 de l’EMT, “ha sigut utilitzada per part del tripartit i la conselleria com un camp de proves en el qual han aplicat mesures de tràfic improvisades i innecessàries, que han provocat retencions, costos a l’erari públic, molèsties i situacions de risc per a conductors, ciclistes, agricultors i vianants,” ha destacat.

“Els canvis realitzats en la CV-500 s’han fet a més sense comptar amb la participació dels veïns, hostalers i agricultors de la zona, els qui es van trobar amb la imposició de guals, estrenyiments de la calçada i variacions en la freqüència dels semàfors sense que ningú els diguera gens, la qual cosa va originar les seues protestes “i que l’alcalde Joan Ribó i el seu regidor de Mobilitat hagueren de rectificar,” ha assenyalat Mendoza.

La proposta que planteja el Grup Popular al Ple, segons ha indicat Mendoza, té dos objectius clars: “que el tripartit es deixe d’experiments en la CV-500 i de manera definitiva revertisca la seua situació; i que amb urgència engeguen els recursos econòmics i la planificació necessària perquè la línia 25 de l’EMT tinga una parada al Perelló.”

Grup Popular de l’Ajuntament de València


 

  1. […] 21 febrer, 2018. El PP duu les reivindicacions del Perelló al Ple de l’Ajuntament de València […]

    Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada