Almussafes llança una Oficina Tributària Virtual per al pagament telemàtic dels impostos municipals

Almussafes llança una Oficina Tributària Virtual per al pagament telemàtic dels impostos municipals
  • L’Ajuntament aposta per la passarel·la de pagaments que oferix gratuïtament Caixa Popular per a operar sense certificat digital

El Consistori d’Almussafes ha subscrit un conveni amb Caixa Popular, entitat bancària que oferix el servici de la seua passarel·la de pagaments per al cobrament telemàtic de tributs als contribuents que no s’identifiquen amb certificat digital durant un any prorrogable.

L’alcalde, Toni González, i el director de l’oficina bancària d’Almussafes, José Matías Diez, van firmar l’acord de col·laboració per a oferir ferramentes de pagament a l’ajuntament amb la finalitat d’afavorir la millora i el desenrotllament econòmic de la població, divendres passat 9 de febrer.

La TPV virtual, que estarà operativa en uns pocs dies i que permetrà l’accés de la ciutadania des de qualsevol PC o dispositiu mòbil a través d’enllaç de pagament de tributs sense certificat digital que estarà operatiu en la web municipal www.almussafes.es, redundarà en benefici dels contribuents que opten per abonar els seus tributs a través d’esta opció, els que evitaran desplaçaments i podran operar des de qualsevol ubicació les 24 hores del dia.

Esta passarel·la de pagaments la proporciona l’esmentada entitat bancària sense cost per a les arques municipals, ni d’instal·lació ni de comissions bancàries sobre els pagaments efectuats a través de la mateixa. La gratuïtat del servici ha sigut la clau per a conveniar amb Caixa Popular, ja que, fins a la data, la resta de les oficines bancàries contactades no han oferit esta possibilitat.

La senzillesa, al no requerir la instal·lació de cap programari en l’Ajuntament; la seguretat, al disposar d’una potent ferramenta de prevenció del frau i amb autenticació 3D Secure Intel·ligent per a minimitzar els abandons; i l’alta disponibilitat, amb un servici monitoritzat les 24 hores del dia els 7 dies de la setmana, són les principals condicions de l’esmentat servici.

La iniciativa s’emmarca en el pla d’acció que ha emprés el Departament de Tresoreria del Consistori d’Almussafes per a la posada en marxa d’una oficina tributària virtual, que també possibilita el pagament dels tributs online amb l’opció del certificat digital.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada