Òscar Navarro reivindica l’autonomia de les assemblees locals d’EUPV per a les municipals

Òscar Navarro reivindica l’autonomia de les assemblees locals d’EUPV per a les municipals

El candidat a la coordinació d’Esquerra Unida per Unint Esquerres, Òscar Navarro, defensa “l’autonomia de cadascuna de les assemblees locals per decidir com presentar-se a les eleccions municipals, independentment del tamany de la població”.

“Des de la candidatura  Unint Esquerres defensem l’autonomia municipal per a decidir els possibles acords polítics, tal i com hem fet sempre en Esquerra Unida, tant els preelectorals com els postelectorals. Sempre tenint clar que no anem a facilitar governs de la dreta”, explica el candidat.

“Per a nosaltres és important seguir treballant en les diferents confluències amb l’objectiu d’ampliar-les, respectant les decisions de les assemblees locals d’EUPV. És així perquè sempre hem estat una força confluent i ho hem demostrat en molts processos electorals configurant coalicions electorals”, afegeix.

Per això, “és fonamental començar a treballar ja els possibles acords, municipals i autonòmics, tal i com aprovà ja al Consell Polític Nacional, i començar a treballar amb altres forces polítiques perquè volem fer que EUPV torne a les Corts Valencianes i que el PP no torne al govern”, conclou Navarro.

Unint Esquerres


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada