La jutge deixa en llibertat amb càrrecs a l’autor de l’atropellament de les Palmeres

La jutge deixa en llibertat amb càrrecs a l’autor de l’atropellament de les Palmeres

La magistrada del jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 de Sueca, en funcions de guàrdia, ha deixat en llibertat amb càrrecs al presumpte autor de l’atropellament mortal d’una jove ocorregut ahir a les Palmeres. Es tracta d’un jove de 23 anys al qual li imputa els presumptes delictes d’homicidi imprudent i omissió de l’obligació de socórrer. També li ha retirat el carnet de conduir.

La jutge també ha imputat un delicte d’omissió del deure de socórrer a altres dos homes, de 27 i 29 anys, que anaven en el tot terreny que va atropellar a la jove després de caure al sòl accidentalment, segons han informat des del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

Andrea M.I., veïna de Cullera, compliria 19 anys el pròxim mes de juny, i treballava en un establiment de menjar ràpid, segons han explicat familiars de la víctima. Amb els amics acabava la festa a primera hora del diumenge quan fou atropellada en la via de Sant Roc de les Palmeres per un conductor que va fugir. L’autor dels fets i els dos acompanyants es van presentar a la vesprada en una comissaria de Torrent per a reconéixer els fets.

L’entrada dels tres detinguts als jutjats s’ha produït a les 12.30 del migdia enmig d’una gran expectació. Desenes d’amigues i amics de la víctima, arribats des de Cullera, els han increpat davant un ampli dispositiu de seguretat establert per la Guàrdia Civil i la Policia Local de Sueca.

El cos sense vida d’Andrea romandrà des de les 19 hores de hui al tanatori de Cullera fins poc abans de les 11 hores del matí de demà, hora en la qual serà traslladada a la parròquia del Sants Joans on se celebrarà el funeral previ al seu soterrament.

RBi

NOTÍCIA RELACIONADA:

11 febrer, 2018. L’autor de l’atropellament mortal d’una jove de Cullera a les Palmeres s’entrega en la comissaria de Torrent


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.