L’autor de l’atropellament mortal d’una jove de Cullera a les Palmeres s’entrega en la comissaria de Torrent

L’autor de l’atropellament mortal d’una jove de Cullera a les Palmeres s’entrega en la comissaria de Torrent

L’autor de l’atropellament que aquesta nit ha acabat amb la vida d’una jove de Cullera en la platja de  les Palmeres s’ha entregat en la comissaria de la Policia Nacional de Torrent. Anava amb les dos persones que l’acompanyaven, que també han quedat detingudes.

La Guàrdia Civil i policies locals de les poblacions dels voltants de Sueca havien muntat dispositius especials per tal de localitzar i detindre al conductor que a primera hora del matí ha atropellat a una jove davant el Club de Camp, en la Via de Sant Roc de les Palmeres i després havia fugit. La xica, de 19 anys, va morir prop d’una coneguda discoteca d’aquesta zona costanera de la platja de Sueca.

A.M.I. era de Cullera i estava acabant la festa al costat d’uns amics. Sembla que la jove ha ensopegat i ha caigut, sent atropellada pel vehicle tot terreny, un Mitshibisi Montero de color blanc, que no ha parat. Els serveis sanitaris desplaçats al lloc del fet només han pogut confirmar la mort de la xica.

Dol oficial a Cullera
L’Ajuntament de Cullera ha declarat avui dos dies de dol oficial amb per la defunció de la jove. Les banderes dels edificis oficials onejaran a mitja asta durant la durada del dol i se suspenen tots els actes oficials previstos.

RBi


 

  1. […] 11 febrer, 2018. L’autor de l’atropellament mortal d’una jove de Cullera a les Palmeres s’entrega en la comis… […]

    Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada