Comunicat al voltant de la remor sobre casos d’assetjament a menors a Cullera

Comunicat al voltant de la remor sobre casos d’assetjament a menors a Cullera
  • Les autoritats municipals demanen encaridament a qualsevol ciutadà amb informació que es dirigisca a la Caserna de la Guàrdia Civil

Davant les diferents notícies que corren últimament a través de les xarxes socials i grups de Whatsapp sobre presumptes casos d’assetjament a menors als voltants de centres educatius de la localitat de Cullera, suposadament ocorreguts durant esta setmana, l’Ajuntament de la localitat comunica que la Guàrdia Civil del municipi es troba investigant els fets a fi de confirmar els mateixos i esclarir-los si escau.

Per açò, les autoritats municipals demanen encaridament a qualsevol ciutadà amb informació sobre este tema, i que puga contribuir a esclarir el succeït, que es dirigisca a la Caserna de la Guàrdia Civil de Cullera per a comunicar-la directament a la Benemèrita, Cos encarregat de la investigació del cas.

D’altra banda, es prega a la ciutadania que únicament s’informe a través de fonts oficials i no difonga notícies falses que puguen contribuir a generar confusió o entorpir la investigació.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.