Òscar Navarro, alcalde de Polinyà, opta a ser coordinador d’Esquerra Unida (EUPV)

Òscar Navarro, alcalde de Polinyà, opta a ser coordinador d’Esquerra Unida (EUPV)

Òscar Navarro, alcalde Polinyà, president del consorci de mancomunitats de la Ribera i portaveu de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, encapçalarà la candidatura ‘Unint Esquerres’ per a Coordinador d’Esquerra Unida del País Valencià (EUPV). Reproduïm íntegrament el comunicat emés avui:

Rafa Pérez ha comunicat a la candidatura que una situació personal molt complicada per malaltia greu simultània de diverses persones de la seua família l’han obligat a renunciar a la capçalera. La seua situació personal l’obliga a renunciar a la dedicació que requeriria continuar encapçalant la candidatura, però no a formar part de la mateixa, ocupant un lloc testimonial.

Malgrat algunes veus interessades en què es retira la candidatura d’Unint Esquerres del procés assembleari per elegir el nou Consell Polític Nacional seguim apostant per mantindre una candidatura municipalista i integradora. Per això, el nou candidat, que ja en formava part, l’Alcalde Polinyà i portaveu de la FVMP, Òscar Navarro l’encapçalarà.

Òscar Navarro representa el municipi on EUPV ha tret els millors resultats tant en municipals, on governem amb una majoria absoluta, com en la resta dels comicis, generals i autonòmiques.

Aquesta candidatura integrada per gent que no ha estat directament en el conflicte, gent de diferents territoris, alcaldes, regidors, però també amb experiència com el diputat nacional Ricardo Sixto.

Aquesta candidatura aposta per la continuïtat del projecte des de la defensa i el recolzament al treball municipalista fins a la recomposició de la unitat interna, el respecte a la pluralitat i a la territorialitat.

Unint Esquerres


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada