La falla Xúquer fou la gran guanyadora dels premis de Playbacks de Sueca

La falla Xúquer fou la gran guanyadora dels premis de Playbacks de Sueca

Diumenge passat al casal multiusos es va fer entrega dels premis del concurs de playbacks. En la sala, plena de gom a gom, es varen presentar les imatges dels finalistes en les diferents categories abans de lliurar els premis en cadascuna de les categories, en una de les mostres més participatives que es recorda i on el nivell assolit per les comissions va ser molt elevat. Quinze de les setze comissions que integren la Junta Local van participar en la mostra de Playbacks, amb el fet destacat de la participació de la Falla Che Collons després de quinze anys sense participar.

play backs1La Comissió de la Falla Xúquer va ser la gran triomfadora de la vesprada aconseguint tres dels primers premis: Mostra, Concurs Infantil i Concurs Adult. Així com el tercer lloc al concurs de Solista Infantil i el segon al concurs de Solista Adult.

En aquestes dos últimes categories, Solista Infantil i Adult, la Falla Ronda del País Valencià va fer doblet, aconseguint les seues representants en dites categories el primer premi. A més del tercer premi de Mostra.

Altra de les comissions més guardonada fou la Falla El Perelló Tro i Flama, que va aconseguir els segons premis de Mostra, Concurs Infantil i Concurs Adult, i el tercer premi en la modalitat de Solista Adult.
La Falla del Mercat va aconseguir quart lloc en: Mostra, Solista Adult, Concurs Infantil i Concurs Adult, així com segon lloc al Solista Infantil.

El quart premi en la categoria de solista infantil va ser un ex aequo de les Falles Avinguda d’Espanya i Avinguda 18 de Juliol, i en la categoria de Solista Major aquest premi també va ser compartit per les Falles Mercat i Sucro.

La comissió de la Falla Verge de Sales fou guardonada amb els tercers premis de les categories Concurs Infantil i Concurs Adult.

Per el matí, al mateix lloc, s’havia fet entrega dels premis d’Esports -frontó, padel femení i masculí, raspall femení i masculí, bàsquet femení i masculí, futbet infantil, futbet femení i futbol 7, i volta a peu- i Jocs de Taula -truc, domino i parxis- que s’han disputat al llarg del present exercici faller 17-18.

JLF


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada