Protecció Civil d’Almussafes participa en un curs d’extinció d’incendis i falles

Protecció Civil d’Almussafes participa en un curs d’extinció d’incendis i falles
  • En la formació, impartida per Miguel Ángel Lladró, del Parc de Bombers de Silla, van participar nou voluntaris de la localitat i cinc de Benifaió

El passat dissabte 3 de febrer, de 9 a 13.30 hores, nou voluntaris de l’Agrupació de Protecció Civil d’Almussafes van participar en un curs formatiu en el qual Miguel Ángel Lladró, professional del Parc de Bombers de Silla, va explicar qüestions fonamentals relacionades amb l’extinció d’incendis i falles.

La ‘cremà’ dels monuments plantats per les comissions falleres és un dels nombrosos actes en els quals participa l’entitat al llarg de l’any. Ara, a mes i mig d’aquesta celebració, els integrants del col·lectiu han volgut incrementar els seus coneixements al voltant d’aquest tema per a oferir a la ciutadania un servei professional que cobrisca les seues necessitats.

Durant el curs, en el qual també han participat cinc persones de l’agrupació de Benifaió, els assistents han aprés com actuar davant situacions d’emergència relacionades amb el foc a través d’una formació que ha inclòs una part teòrica, impartida en la sala de conferències del Centre Cultural, i una altra pràctica, desenvolupada en el Polígon Industrial Joan Carles I.

Protecció Civil d’Almussafes, que al setembre d’enguany compleix deu anys de trajectòria, està formada actualment per 19 voluntaris, els qui dediquen el seu temps lliure de forma desinteressada en favor de la seguretat de la població.

En l’àmbit de la prevenció participen en la confecció i divulgació dels plans d’autoprotecció d’edificis públics, en les tasques de suport durant els dispositius operatius en els quals es requereix la seua presència i en la realització de campanyes d’informació.

Quant a la intervenció, col·laboren amb els Serveis Essencials d’Intervenció, en l’atenció a afectats en emergències i en l’execució de les missions encomanades pel Pa Territorial Municipal i els Plans d’Actuació Municipal.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada