La policia de Cullera deté a un veí de Sueca després de furtar un cotxe i envestir als agents

La policia de Cullera deté a un veí de Sueca després de furtar un cotxe i envestir als agents
  • L’autor dels fets va protagonitzar una fugida en la qual va posar en perill la seguretat vial

La Policia Local de Cullera va detindre este diumenge a la vesprada al presumpte autor del robatori d’un vehicle després de protagonitzar una persecució pel municipi durant la qual l’arrestat va arribar a envestir una patrulla.

Els fets van succeir al voltant de les 18.45 hores de la vesprada després que el detingut, de 39 anys d’edat i que respon a les inicials D.J.M.S., sostraguera un vehicle en la pedania del Brosquil.

Pel que sembla, va aprofitar un descuit del propietari de l’automòbil, que havia anat a donar menjar als seus gossos, per a dur a terme el robatori, han indicat fonts policials.

Després de rebre la Policia Local l’avís del succeït, els agents van muntar un dispositiu d’intercepció. L’operació va donar els seus fruits i en pocs minuts es va detectar al vehicle,  que circulava de forma temerària pel conegut com a pont del Llaurador en sentit cap al carrer Sueca.

En adonar-se de la presència policial, l’autor dels fets va iniciar una fugida amb conducció temerària que va posar en perill la seguretat d’altres vehicles. Cal tindre en compte que a eixes hores la circulació per una de les vies d’eixida i entrada a la ciutat era important.

Envestida
Fou en la rotonda que unix el pont amb esta via on els agents van intentar donar-li l’alt, però no va fer cas a les indicacions i va arribar a envestir al 4×4 de la Policia Local, sense que afortunadament provocara danys personals.

En vore’s acorralat, D.J.M.S. va abandonar el cotxe i va iniciar una fugida a peu a través del descampat de la Bellotera en sentit cap al barri del Raval de Sant Agustí, perseguit per agents de la Policia Local.

Finalment, i després d’una batuda pel barri, els policies van aconseguir donar-li alcanç en el carrer París, on va ser detingut i posat a disposició judicial. Se li podria acusar de furt i atemptat contra l’autoritat.

Pel que sembla, el detingut compta amb antecedents penals i estaria suposadament relacionat amb altres robatoris en la zona del Brosquil, conclouen des de la Policia Local de Cullera.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada