La Conselleria de Sanitat informa a Favara sobre la reversió de l’assistència sanitària

La Conselleria de Sanitat informa a Favara sobre la reversió de l’assistència sanitària

Autoritats de la Conselleria de Salut de la Generalitat Valenciana han iniciat una série de xerrades informatives per tot arreu dels pobles inclosos en l’àrea 10 de Salut de la Ribera. El motiu d’aquestes xerrades són per a informar a tots els veïns i veïnes dels passos que van a seguir-se per a la reversió de l’àrea 10 que a partir  del dia 1 d’abril passarà de gestió privada  a gestió pública.

xerrada-sanitat-favara-1El dijous 1 de febrer va ser el torn de Favara on el Regidor de Sanitat  de l’Ajuntament de Favara Juan José Milvaques va iniciar la xerrada informativa donant-los les gràcies a les autoritats per assistir a aquest esdeveniment tan important per a informar i resoldre els dubtes dels veïns i veines en quant a la gestió pública que ens espera.

Vam tindre la presència de Isabel Gonzalez, Directora General d’Alta Inspecció Sanitària de la Generalitat Valenciana, Salvador Llopis, Comissionat del departament de Salut de la Ribera i Maite Cardona, Directora de Serveis Territorials de Sanitat.

Els conferenciants van explicar el model públic de la sanitat valenciana i els beneficis que traurem quan l’1 d’abril pase de gestió privada a  gestió pública.

La Directora General d’Alta Inspecció va remarcar entre altres questions que “el procés de reversió esperem que és faça amb total normalitat però la conselleria va a estar preparada per a resoldre qualsevol incidència que sorgisca”.

A més d’explicar els beneficis tant en econòmics com en l’atenció sanitaria de totes les persones que perteneixen a l’Àrea 10 de la Ribera que suposarà la reversio a gestió pública van anunciar que Favara està inclosa en el programa de millora dels Centres de Salut de la Ribera, programa dotat amb 2000000€.  Les obres de millora en el centre de Salut de Favara seran, entre altres, l’incorporació d’un ascensor per a accedir a la planta superior de l’ambulatori i millores en la consulta de pediatria.

Entre les preocupacions que els veïns i veïnes varen reclamar a les autoritats sanitaries foren una major atenció de metge, millores en les comunicacions entre els centres de salut de la Ribera, que passarà amb els professionals de la sanitat que treballen en l’actualitat, etcètera.

Ajuntament de Favara
Regidoria de Sanitat


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.