El Consorci de la Ribera inicia una nova campanya contra el mosquit tigre

El Consorci de la Ribera inicia una nova campanya contra el mosquit tigre

Representants de diferents ajuntaments de la Ribera s’han reunit aquesta setmana a la seu de la Mancomunitat de la Ribera Alta per a fer una valoració dels resultats obtinguts en les darreres campanyes de control de vectors (mosquit tigre i mosca negra) i per a dissenyar les pròximes actuacions en la lluita contra aquests vectors.

Els assistents a la reunió, alcaldes i regidors dels ajuntaments adherits, valoraren els resultats dels dos anys anteriors i des del Consorci de la Ribera, entitat que coordina les accions, s’explicà les característiques de la pròxima campanya contra la lluita dels vectors, qui inclourà millores com, entre altres, la periodicitat dels tractaments.

Actualment, a aquesta campanya estan adherits un total de 39 municipis de la Ribera. “Les actuacions de lluita contra este tipus de vectors a escala supramunicipal  son molt més eficients i efectives per la facilitat en què es estos es desplacen. Per tant, si es volen aconseguir resultats òptims, cal que s’actue de forma coordinada a tota la comarca” ha indicat Òscar Navarro, president del Consorci de la Ribera. “Les tasques de control d’estos insectes són totalment necessàries pels seriosos problemes que generen, tant per les seues doloroses picades com per les malalties que poden transmetre.”

Abans d’aquesta reunió els representants dels ajuntaments de la Ribera Alta van tractar altre tema important, com és la prestació del servei mancomunat de recollida i control d’animals abandonats, davant la possibilitat d’implementar aquest servei mitjançant la gestió amb recursos propis i la implicació d’entitats protectores d’animals.

Consorci de la Ribera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.