El Club de Tir amb Arc d’Almussafes copa els podis de l’autonòmic en sala

El Club de Tir amb Arc d’Almussafes copa els podis de l’autonòmic en sala
  • L’associació, amfitriona de la prova el passat diumenge 28 de gener, aconsegueix cinc ors, tres plates i tres bronzes

El passat diumenge 28 de gener el Club de Tir amb Arc d’Almussafes va tornar a brillar en el Pavelló Poliesportiu Municipal. Una vegada més, l’entitat es convertia en l’amfitriona d’un dels tornejos més importants de la temporada, el Campionat Autonòmic de Tir amb Arc en Sala.

Els millors arquers i arqueres de la Comunitat Valenciana, concretament més de 130, es van donar cita en aquest recinte de la població per a demostrar el seu nivell i el club local no pot estar més satisfet amb el resultat obtingut. Al final de la jornada, va aconseguir reunir un total de cinc medalles d’or, tres de plata i altres tres de bronze.

En categoria Benjamí Recorb Masculí Guillem Iborra va ser segon i Joaquín Crespo, en la qual fou la seua primera competició, va aconseguir una meritòria tercera plaça. En Benjamí Recorb Femení Jade López es va penjar també l’or. En Aleví Recorb Masculí, Enric Moscardó i Mathias Cercel van ser segon i tercer, respectivament.

Pel que respecta a la categoria Infantil Recorb Maculí, Emi Lucha va batre el seu propi rècord en el segon tiratge arribant a 299 punts de 300 possibles, la qual cosa li va valdre una merescuda victòria. La mateixa posició va aconseguir Ferran Rodrigo en Cadet Recorb Masculí, en l’apartat femení del qual també van destacar María Gómez i Yolanda Lucha, els qui van aconseguir la segona i la tercera plaça del calaix.

Finalment, també cal destacar les victòries de Nerea López en categoria Sènior Recorb femení, que es va traslladar des de Madrid per a competir pel triomf, i Vicenta Palacios, que va superar als seus rivals en la categoria Sènior modalitat arc nu.

Tots ells van estar abrigallats durant el lliurament de trofeus, que es va dur a terme al voltant de les 14 hores del diumenge en la mateixa pista d’aquesta infraestructura pública, pel regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Almussafes, Pau Bosch, el president de la Federació de Tir amb Arc de la Comunitat Valenciana, Julio Córdoba, i pels presidents de tots els clubs participants. Des de l’associació agraeixen l’esforç de tots els arquers per haver-se desplaçat fins a la localitat “malgrat les fortes pluges que ens van acompanyar des de primeríssima hora del matí”.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.