L’Entre comarques 2018 comença per la Ribera de Xúquer este cap de setmana

L’Entre comarques 2018 comença per la Ribera de Xúquer este cap de setmana
  • Óscar Navarro: «La Vall d’Albaida, la Safor, la Costera-Canal i la Ribera sumem recursos turístics per a aprofitar sinèrgies i generar turisme»

El programa Entre Comarques, que celebra la cinquena edició, començarà este cap de setmana per la Ribera de Xúquer. El programa complet, ha omplit d’activitat també les vesprades, i per això els visitants podran passar aquest dissabte a Carlet i de vesprada a Alzira, i diumenge dia de visita completa a Benimodo.

Com assenyala el president del Consorci de la Ribera, format per les mancomunitats de la Ribera Alta i la Ribera Baixa, “la Vall d’Albaida, la Safor, la Ribera, la Costera i la Canal sumem recursos turístics per a aprofitar sinèrgies i generar turisme amb el suport de la Diputació».

El matí del dissabte dia 3 de febrer Carlet obrirà les portes per a mostrar el seu patrimoni. Per la vesprada del dissabte, a Alzira es visitarà l’exposició “Memòria de la modernitat”, que forma part del programa “La Diputació a les Comarques.

El diumenge, dia 4 de febrer, Benimodo oferirà al viatger una visita de dia complet en la que coneixerem la localitat artística per excel·lència de la qual és natal i resideix el pintor Rafael Armengol i en la qual estiuejava el poeta Vicent Andrés Estellés. En l’itinerari d’aquest municipi de la Ribera Alta del Xúquer es podrà visitar el casc antic i les seves cases d’arquitectura popular, l’ajuntament, l’església del s. XVIII, les fonts, els plafons ceràmics i la casa del poeta Vicent Andrés Estellés.

A la tarda es realitzarà una visita a l’estudi del pintor local Rafael Armengol per gaudir dels seus treballs i el seu estil de treball. La ruta comença a les 10:30 del matí i a les 16:30h per la vesprada des dels ajuntaments. Les visites tenen un preu de 5 euros per persona i dia que inclou les rutes de matí i vesprada, la visita als monuments i la degustació gastronòmica. Les inscripcions s’han de realitzar abans del dijous anterior en http://bit.ly/2D4dfv0

Consorci de la Ribera

Obre des d’ací el programa anual: Cartell entre comarques 2018


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada