Sueca Ricers ja està en plena competició de Football Flag

Sueca Ricers ja està en plena competició de Football Flag

L’equip de Football Flag de Sueca Ricers va aconseguir el passat 16 de desembre una important victòria davant els Sharks d’Alacant. Els suecans es van imposar als d’Alacant per 19 a 12, un equip amb major quantitat d’efectius i amb molta experiència, i els permet seguir avançant en la classificació provisional de la Lliga Valenciana de Flag Football.

La pròxima jornada de la Lliga Valenciana de Flag Open es diputarà a Sueca el pròxim dissabte 3 de febrer, a l’Estadi Municipal Antonio Puchades i l’equip de Sueca disputarà tres partits que els enfrontarà als Knives d’Albacete, als Sharks d’Alacant i als SPA d’Alacant.

Per altra banda, els Sueca Ricers han encetat l’any 2018, l’any del dècim aniversari de la seua fundació, creant un equip de Football Flag per a xiquets i xiquetes menors de 12 anys, que disputaran el Campionat Nacional de Flag sub-12 que tindrà lloc a Calatayud.

Els entrenaments de l’equip de xiquets i xiquetes seran els dissabtes a les 10.30h. a l’Estadi Municipal Antonio Puchades.

Sueca Ricers


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.