El PP del Perelló reclama la reversió de la CV 500 i poder tenir un transport públic digne

El PP del Perelló reclama la reversió de la CV 500 i poder tenir un transport públic digne
  • “Estan enfonsant al nostre poble, als nostres negocis i al nostre turisme a través d’un aïllament en les comunicacions amb la capital de la província”, afirmen

El Partit Popular del Perelló, decebut per la passivitat de la Generalitat Valenciana davant la gravetat de la situació de la CV 500, i el perjudici que està ocasionant als veïns del Perelló l’anomenat procés de pacificació de la CV500, es cansa d’esperar la reversió i resposta de la Generalitat a les reclamacions formulades i trasllada aquesta preocupació al Grup Popular de la Diputació de València i a la Presidenta Regional Isabel Bonig ; i demana ajuda per a solucionar aquesta barbaritat.

“Els veïns estan sense un servei públic de transport i amb una carretera que s’ha convertit en un embut”

Davant la multitud de queixes veïnals trasllades a membres del Partit Popular, el president del PP del Perelló, Juan Botella, al costat de la resta de membres de la junta executiva, han constatat la desesperació de la ciutadania davant la situació de la CV 500 i els perjudicis que segueixen ocasionant als veïns del Perelló; acordant demanar ajuda a la Direcció Regional del Partit Popular per a lluitar contra aquesta injustícia .

Ja fa un any de la tractorada en els carrers de València i catorze mesos de la manifestació promoguda per les associacions del Perelló i recolzada pel Palmar i el Perellonet i la situació és igual o pitjor.

Quan arribe aquest estiu la carretera es convertirà en un parany que farà que els visitants assidus al Perelló cerquen altres destinacions. Ens estan aïllant , i per a la Direcció general de Transport i Mobilitat de la Generalitat Valenciana no se’ns considera un nucli urbà on viuen tres mil persones, i vint mil a l’estiu; se’ns veu com un llogaret sense dret als serveis de transport públic i comunicació per carretera.

Contínua la ratlla contínua , la prohibició dels 60 Km/h , ara vénen els radars de tram i en un curt termini els passos de vianants i semàfors en la Gola del Puchol i el Portet del Saler.

Estan enfonsant al nostre poble, als nostres negocis i al nostre turisme a través d’un aïllament en les comunicacions amb la capital de la província. I el que és pitjor s’aquesta perjudicant la qualitat de vida, l’ocupació i el turisme de tota la franja litoral. L’any 2018 els veïns del Perelló estan sense un servei públic de transport i amb una carretera que s’ha convertit en un embut.

El Govern valencià cedeix amb submissió davant la ideologia i el sectarisme de Compromís i s’oblida de les necessitats bàsiques de les persones. Som els primers defensors del medi ambient però sempre que es tinga en compte a les persones, amb sentit comú i no provoque la despoblació i la ruïna en el nostre poble.

Exigim la reconversió de la CV 500 al seu estat inicial, fins i tot millorar-ho amb un tercer carril en alguns trams. Per damunt de tot està la qualitat de vida de les persones i l’economia dels pobles.
El temps d’esperar ja ha acabat esperem el suport del nostre partit per a estudiar la legalitat de les mesures adoptades i perquè ens ajude a lluitar davant aquesta greu situació.

Partit Popular del Perelló


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada