El mentalista Anthony Blake torna aquest dissabte al Centre Cultural d’Almussafes

El mentalista Anthony Blake torna aquest dissabte al Centre Cultural d’Almussafes
  • Les entrades poden adquirir-se n-line i en la recepció del del mateix recinte on es durà a terme l’actuació

El mentalista Antony Blake, molt popular pels seus sorprenents espectacles en els quals combina amb gran destresa diferents tècniques de l’il·lusionisme, té una nova cita amb el públic almussafeny aquest pròxim dissabte 27 de gener a les 20 hores en el Centre Cultural de la localitat.

L’artista, que ja ha visitat en diverses ocasions el municipi per a presentar les seues obres amb un gran acolliment per part de la ciutadania, torna a Almussafes amb el seu espectacle ‘+ allà de la imaginación’, en el qual el mag de la ment promet deixar amb la boca oberta als espectadors gràcies als números que té previst oferir, en els quals el misteri, la complexitat, la diversió i la sorpresa segueixen sent els seus senyals d’identitat.

L’èxit obtingut el passat mes d’abril en la proposta presentada durant la XXV Trobada Internacional de Mags celebrada en el municipi, en la qual Blake va conduir amb cotxe pels carrers de la població amb els ulls tapats (‘Conducción a ciegas’), ha portat a la Regidoria de Cultura a tornar a apostar per un espectacle d’aquestes característiques dins de la seua agenda d’activitats del mes de gener.

Les entrades per a assistir a l’esdeveniment ja poden adquirir-se per 8 euros a través del servei online contractat pel consistori, www.reservaentradas.com, les 24 hores del dia, i en la recepció del Centre Cultural de dilluns a divendres de 10 a 13 hores i de 17 a 21 h, i el dissabte just abans de l’inici de l’actuació si encara quedaren localitats disponibles.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.