Alerta per pluges fortes, vent i risc costaner per a les pròximes hores

Alerta per pluges fortes, vent i risc costaner per a les pròximes hores
  • L’Aemet estima que podrien produir-se precipitacions de fins a 60 litres per metre quadrat en dotze hores

L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) del Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient, ha activat l’avís groc per riscs costaners, pluja i vent per a la Ribera baixa i d’altres comarques. A les zones altes de l’interior valencià i les províncies limítrofes també alerten de la possibilitat de nevades.

En el moment d’emetre’s aquest butlletí, l’avís groc per pluja començarà a les 19 hores de demà, dissabte i es mantindrà fins a les 11 del matí de diumenge, segons les previsions. A aquest avís caldrà afegir el de vent i riscs costaners a partir de les 0 hores de diumenge.

Les precipitacions acumulades en dotze hores podrien arribar fins a 60 litres per metre quadrat. La situació podria passar a risc important o avís taronja en funció de com evolucione la borrasca que se situarà al nord d’Algèria (tal com mostra la imatge principal d’aquesta informació) i un embossament d’aire fred en alçada que bascula sobre la península. Les temperatures cauran uns 8 graus respecte a les dels darrers dies.

RBi

avis-oratge-26-gen-2018

Seguiment i detalls en temps real:


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada