Almussafes acull el diumenge l’autonòmic en sala de tir amb arc

Almussafes acull el diumenge l’autonòmic en sala de tir amb arc
  • El club local, que enguany compleix el seu desè aniversari, també serà l’amfitriona del Campionat d’Espanya al juliol

Amb l’inici del nou any, el Club de Tir amb Arc d’Almussafes reprèn el ritme d’activitat esportiva al que ens té acostumats i ho fa amb magnificència, organitzant al costat de la Federació Valenciana de Tir amb Arc el XXIII Campionat de la Comunitat Valenciana de Tir amb Arc en Sala.

Aquest esdeveniment esportiu, que es desenvoluparà aquest diumenge 28 de gener de 8.30 a 14 hores en el Pavelló Poliesportiu Municipal, rebrà la visita d’un total de 120 arquers de tota l’autonomia, els qui competiran per convertir-se en els millors arquers d’aquesta modalitat esportiva.

El club amfitrió estarà representat per 14 esportistes de diferents edats i categories, dels quals 11 pertanyen a l’escola. La almussafenya Nerea López, que es forma en aquesta disciplina en el Centre d’Alt Rendiment de Madrid, també participarà en aquesta important trobada del calendari de la temporada.

Tot i això, aquesta no serà l’única competició de rellevància que organitze el Tir amb Arc de la localitat en els pròxims mesos. Coincidint amb el seu desè aniversari, l’associació també ha anunciat que les instal·lacions públiques del municipi seran l’escenari del Campionat d’Espanya que es disputarà en el mes de juliol.

Des de la junta directiva fan una crida a la ciutadania en el qual l’anima a acostar-se fins al pavelló cobert durant la jornada d’aquest pròxim diumenge per a seguir de prop els diferents exercicis que es duran a terme sota l’atenta mirada dels afcionats i dels jutges encarregats de vetlar pel compliment de la normativa.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada