El Col·legi d’Advocats de Sueca commemora el Dia Europeu de la Mediació amb una acció informativa

El Col·legi d’Advocats de Sueca commemora el Dia Europeu de la Mediació amb una acció informativa
  • El positiu treball extrajudicial que des de la capital de la Ribera Baixa s’està duent a terme evita llargs i costosos procediments en els tribunals

El divendres, 19 de gener, l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sueca (ICA Sueca) instal·larà un punt informatiu davant les portes de la seu dels jutjats de la Placeta del Convent de la capital de la Ribera Baixa amb la finalitat d’informar als qui acudisquen als jutjats, i a la ciutadania en general, sobre la mediació, les seues característiques i avantatges.

D’aquesta manera, l’organització col·legial dels lletrats del partit judicial duran a terme una acció informativa, prevista per a les 11:30 hores, davant la celebració del Dia Europeu de la Mediació, que cada any es commemora el 21 de gener.

La mediació és una via alternativa i complementària de resolució de conflictes, sense haver d’acudir inevitablement a la via judicial. Es tracta d’un mitjà per a la resolució de desavinences en les quals les parts en conflicte intenten voluntàriament aconseguir per si mateixes amb l’ajuda d’un professional, en aquest cas el mediador, que gestiona el procés, però sense funció decisòria. Es tracta d’un procediment eficient i econòmic, susceptible de realitzar-se en poques sessions, de forma positiva, evitant la dilació i costos dels processos judicials.

En aquest sentit, els professionals de l’advocacia del partit judicial, van iniciar, a finals de l’any 2014, el Centre de Mediació de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sueca. En aquest espai es presten serveis relacionats amb conflictes familiars, en ruptures matrimonials i de parella; mediació hipotecària; conflictes en arrendaments urbans i rústics; conflictes societaris; herències; contractes de compravenda i uns altres de caràcter civil i mercantil; i conflictes en l’àmbit de la comunitat, veïnals, en comunitats de propietaris i similars.

Des de la junta de govern de l’ICA Sueca confien que aquesta jornada informativa servisca per a donar a conèixer, més si cap, el positiu treball extrajudicial que des de la capital de la Ribera Baixa s’està duent a terme per a evitar llargs i costosos procediments judicials en desavinença que en la pràctica tenen fàcil i ràpida solució.

O.R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada