Cullera presenta en Fitur el seu projecte de promoció internacional

Cullera presenta en Fitur el seu projecte de promoció internacional
  • El ‘Medusa’ més espectacular, un programa de desestacionalització, accions dirigides al turisme sènior i la Paella de Cullera, els punts forts de l’oferta de la capital turística en la fira més important del sector

El creixement del turisme internacional a Cullera ha impulsat  l’ajuntament a dur a terme un programa de promoció en l’estranger. A través de l’Airplan-e  ja s’estan efectuant accions a França, Alemanya, Regne Unit, Bèlgica, Holanda i Suïssa. És una de les novetats que el municipi riberenc presenta en Fitur 2018, la fira més important del sector que comença demà a Madrid i en la qual la ciutat torna a estar present en l’stand de la Comunitat Valenciana.

L’objectiu de l’Airplan-e és donar a conéixer la marca Cullera a través del producte de sol i platja en aquelles destinacions amb vols directes a l’aeroport de Manises. Cullera mai ha mirat al turisme internacional i sempre s’ha considerat una destinació per a espanyols. No obstant això, en els últims anys eixa tendència sembla estar canviant i el creixement dels turistes estrangers ha sigut important fins al punt que representen prop del 33 % del total. Ara, es vol aprofitar esta conjuntura de creixement per a seguir impulsant l’arribada d’europeus.

L’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, encapçalarà la delegació de Cullera en Fitur i ha assenyalat que el municipi «viu un moment de creixement turístic important amb xifres en 2016 i 2017 que han sigut de les millors des que tenim registres». És per açò que és el moment de «xafar l’accelerador i posicionar-nos com la destinació turística de sol i platja de la província de València amb més possibilitats d’expansió perquè a més posseïm una oferta complementària que ens fa atractius per a qualsevol tipus de visitant».

Però hi haurà més. El Medusa Sunbeach Festival, que en 2018 arriba a la seua quinta  edició, serà una altra de les apostes del municipi per a diferenciar-se de la resta de competidors. El festival techno més multitudinari d’Espanya promet ser l’agost vinent el més espectacular de tots els celebrats fins ara amb la seua proposta ‘Invaders’. Cullera donarà a conéixer les novetats que s’esperen i es posicionarà com una ciutat de referència en l’oci jove.

La gastronomia també tindrà el seu espai. La ciutat oferirà dos showcookings amb la Paella de Cullera i el licor d’arròs de Cullera com a grans ganxos. El bon menjar genera moviment turístic durant tot l’any i en la ciutat ho saben ben bé. S’ha apostat en els últims anys no solament per una oferta hostalera de qualitat sinó ara també diferenciada, basant-se en la gastronomia de KM 0, fomentant la cuina amb productes del mar i de la terra de Cullera.

Desestacionalització i turisme sènior
Altra de les novetats serà el Programa 52, un conjunt d’accions impulsades per la regidoria de Turisme que es marca com a prioritat crear oportunitats de negoci turístic, comercial i cultural fora de la campanya estival, mitjançant un ús estratègic d’activitats, esdeveniments o elements promocionals de la ciutat.

A açò se suma el pla Jubilee, amb el qual Cullera també vol aprofitar el seu privilegiat clima per a posicionar-se com a destinació per a turistes sènior europeus amb capacitat adquisitiva mitjana-alta.

Activitats aquàtiques
Per primera vegada, les empreses d’activitats aquàtiques estaran presents en Fitur. Cullera és la ciutat de la província amb major oferta en este segment i vol aprofitar eixe fet diferencial per a seguir posicionant-se com la destinació ideal per a la pràctica d’esports aquàtics i nàutics. Hi haurà espots promocionals i presència dels empresaris que donaran a conéixer la seua oferta a amants del surf, entre altres modalitats.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada