Torneig de golf solidari per a la Creu Roja impuslsat per empresaris d’Almussafes

Torneig de golf solidari per a la Creu Roja impuslsat per empresaris d’Almussafes
  • Els participants, que hauran de tindre llicència handicap en vigor, podran formalitzar la seua inscripció fins a l’1 de març

Paral·lelament a la seua labor de desenvolupament de les àrees empresarials de la localitat, l’Associació de Parcs i Polígons Industrials d’Almussafes (APPI) continua potenciant el seu vessant més solidari amb l’organització d’esdeveniments en els quals s’arrepleguen fons per a diferents causes benèfiques.

A més de la carrera que cada any celebra per a contribuir a la recerca de diferents malalties, l’entitat acaba d’anunciar la creació d’un nou esdeveniment esportiu amb el qual pretén seguir aportant el seu granit d’arena a la millora del seu entorn.

El pròxim dissabte 3 de març, l’associació té previst celebrar en Camp Foressos Golf el seu I Torneig de Golf Solidari, una competició que està organitzant en col·laboració amb l’Ajuntament d’Almussafes i les pròpies instal·lacions que acolliran la iniciativa. Durant la mateixa, es jugarà en dues categories indistintes a stableford handicap individual.

Per a poder participar és necessari tindre la llicència handicap en vigor, així com abonar una xicoteta quantitat econòmica (15 euros els socis i 40 els no socis).

Les inscripcions, tal com consta en les bases establides, podran efectuar-se en el mateix camp de golf fins a l’1 de març a les 12 hores, tant de manera presencial com a través del telèfon 961 221 660. Aquesta matrícula inclou el dret a participar en el torneig, avituallament, welcome pack, classe d’iniciació per a acompanyants, animadors juvenils per als més xicotets, còctel i sorpreses.

Al final de la competició es concediran un total de quatre premis: al primer i segon classificat handicap, a la primera dona classificada i al primer Dcratch.

Encara que tots els jugadors rebran un regal per la seua participació, el millor guardó de la jornada seran les donacions que realitze el públic a través del clot solidari, en el qual els assistents podran dipositar aportacions de cinc euros que aniran destinats a finançar els projectes que Creu Roja té en marxa en l’actualitat.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada