El PSPV de Sueca assegura que el nou pressupost municipal “és més del mateix”

El PSPV de Sueca assegura que el nou pressupost municipal “és més del mateix”

Des del PSPV-PSOE de Sueca lamentem que l’equip de govern haja aprovat el Pressupost 2018 sense tindre en compte la veu de la ciutadania suecana mitjançant un vertader procés de pressuposts participatius.

Trobem a faltar molta voluntat política per a dur a terme aquest exercici de participació ciutadana que cada dia és més comú en consistoris similars al nostre i que dóna l’oportunitat als veïnes i les veïnes del municipi a fer propostes. Però sembla que a Compromís i GISPM, sols els importen els nostre veïns cada quatre anys.

Per altra banda, entrant ja a parlar del Pressupost que han aprovat únicament amb els vots dels onze regidors de l’equip de govern, cal dir que la partida que més augmenta és la d’Acció Social com bé estan anunciant a bombo i platerets, però el que no diuen és que tal increment ve donat per les subvencions que es reben d’altres administracions públiques superiors. Per tant, no és mèrit municipal.

A més, Compromís i GISPM votaren en contra les quatre esmenes que el PSPV-PSOE presentàrem al Ple, que parlaven sobre el rellançament dels polígons industrials de Sueca i així incentivar la creació de llocs de treball; destinar 15.000 euros a una partida que sols contenia 1 euro destinada per a reforçar l’autoestima de les dones de Sueca que han patit o estan en risc de patir violència de gènere; l’increment de 15.000 euros en les Beques de Transport per a recuperar els diners que va perdre l’equip de govern en 2016 i equiparar aquesta ajuda a ajuntaments similars al nostre; i la pavimentació del Parc de l’Estació per a posar solució als problemes que genera la graveta que hi ha allí.

I com és més del mateix, els sous dels regidors continuen costant 48.000 euros més que la passada legislatura.  D´aquesta pujada de sous, tampoc van demanar opinió a la ciutadania.

PSPV-PSOE de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada