Cullera rescata la Gala Esportiva i reconeix la tasca de 200 clubs i esportistes

Cullera rescata la Gala Esportiva i reconeix la tasca de 200 clubs i esportistes

Cullera torna a mirar cap a la base del seu esport. L’Ajuntament s’ha bolcat estos dos anys i mig amb els seus esportistes des de baix, sense descuidar les seues més destacades figures; hui ha volgut simbolitzar eixe suport amb la recuperació de la Gala de l’Esport, un acte que servix per a fer visible l’esforç i dedicació de clubs, entitats i esportistes individuals que han contribuït a l’impuls de l’esport local.

cullera-esport-gen-2018_1El consistori ha lliurat prop de 200 reconeixements en l’acte celebrat esta vesprada-nit en l’Auditori Municipal amb la presència de les autoritats, encapçalades per l’alcalde, Jordi Mayor. «El col·lectiu d’esportistes sou un dels millors reflexos de la marca Cullera: humilitat, esforç, dedicació i resultats», ha posat en valor el primer edil.

L’acte ha sigut organitzat per la regidoria d’Esports, dirigida per Javier Cerveró, i ha comptat amb el recolzament unànime de l’univers esportiu local. «Els clubs i els esportistes saben que tenen el nostre suport perquè el temps de l’elitisme ha passat», ha declarat l’edil.

La gal·la havia experimentat diversos anys d’aturada. Però l’espera ha valgut la pena. Sobre l’escenari s’han donat cita des dels més xicotets, que s’inicien ara en la pràctica esportiva, fins a aquells que ja han assaborit les mels del triomf.

Les esportistes de gimnàstica rítmica juntament amb els membres del Club de Tir Olímpic de Cullera formen part de les categories més premiades de la vesprada. Per la seua banda, el motociclista Vicente Perez, l’altera Juan Bautista Torres, el taekwondista Joaquín Fenollar o el campió d’Espanya en defensa personal Luís Ballesteros, també han rebut l’homenatge de la seua ciutat. Especial esment al Cullera Rugbi, que va resultar campió de lliga en Sènior B i subcampió del món en rugbi inclusiu.

Cerveró afirma que la gala té com a esperit «reconéixer la figura de l’esportista, no solament als qui han sigut premiats en campionats locals, autonòmics, nacionals o europeus, sinó a tot aquell que ix de la seua casa i es repta a millorar cada dia en una disciplina».

Als esports més famosos com el futbol, el tenis, el bàsquet o la natació se li sumen altres disciplines com l’atletisme, el triatló o el taekwondo. També n’hi ha menys conegudes: els dards o l’ornitologia tenen cabuda en esta celebració, que no s’oblida de les disciplines menys populars.

Els reconeixements s’han lliurat en forma de diploma al costat d’un xicotet obsequi. La gran família de l’esport cullerenc, hui ha tornat a estar unida en la casa de tots.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.