Naix el Circuit de Duatlons Ribera del Xúquer que conclourà Albalat

Naix el Circuit de Duatlons Ribera del Xúquer que conclourà Albalat
  • Avui s’ha presentat aquesta competició esportiva, única fins ara en la comarca i en la qual s’espera que participaran més de tres mil persones

Les localitats d’Alzira, Carcaixent, Algemesí, Albalat, Villanueva de Castellón i Antella seran l’escenari en el qual aquest 2018 es dispute l’I Circuit de Duatlons Ribera del Xúquer- Caixa Popular.

El treball i col·laboració dels sis clubs de triatló d’aquests municipis: el Club Triatló Alzira, el Triatló Vialterra Algemesí, el CEC Antella, el Club de Triatló Carcaixent, el Club Multiesport el Castellet i Club de Triatló Tralbalat, ha fet possible l’organització d’aquest circuit que donarà començament diumenge que ve, 28 de gener, amb la celebració del V Duatló d’Alzira.

El president del Circuit, Jaume Noguera, ha destacat, la unió i la bona col·laboració entre els clubs implicats per aconseguir fer d’aquest circuit un referent provincial.

Per la seua banda, Paco Alós, responsable de Relacions Institucionals de Caixa Popular, ha mostrat el respatler de la seua entitat cap a aquest tipus d’iniciatives i el seu compromís amb l’esport per a desenvolupar uns hàbits de vida saludables,així com també, la socialització de qui la practiquen.

L’acte de presentació del circuit ha tingut lloc en la Mancomunitat de la Ribera Alta i ha comptat amb la presència del seu president, Txema Peláez, qui ha assenyalat que l’ens comarcal va a estar al costat d’aquest tipus d’iniciatives que ajuden a conformar una major vertebració del territori.

Calendari les competicions:

  • 28 de gener- V Duatló d’Alzira i IV Duatló de la Dona
  • 4 de febrer- I Duatló de relleus de Castelló
  • 18 de febrer II Duatló d’Antella
  • 4 de març I Duatló Ciutat de Carcaixent
  • 7 d’abril Duatló Vialterra Algemesí
  • 27 d’octubre Duatló per equips d’Albalat de la Ribera

Les inscripcions poden realitzar-se ja a través de la web de la Federació Valenciana de Triatló, www.triatlocv.org. El preu conjunt per a realitzar les 4 proves individuals és de 72 euros. Els duatlons d’Albalat i Vilanova de Castelló seran per equips.

Quant als premis del Circuit rebran, a nivell individual, trofeu o medalla els tres primers classificats de la general i de cada categoria, tant masculins com a femenins. Els clubs comptaran amb un premi en metàl·lic de 350 euros per al primer classificat, 250 euros per al segon, 150 euros per al tercer, també tant en les categories masculina com a femenina.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.