Fantraginers, projecte editorial cooperatiu i no comercial de literatura fantàstica

Fantraginers, projecte editorial cooperatiu i no comercial de literatura fantàstica

Fantraginers és un projecte únic i utòpic que busca potenciar la literatura de ciència ficció i fantasia en català des de la cultura lliure i a través de les plataformes digitals.

Des de Sueca, Fantraginers és de les poques editorials especialitzades en literatura fantàstica en català, de les encara més poques que editen exclusivament en format de llibre electrònic i l’única que ho fa gratuïta i lliurement. Funciona com una editorial, però no és una editorial.

Fantraginers és un projecte cooperatiu i no comercial de literatura fantàstica. Editem, recopilem i difonem obres de fantasia, ciència ficció i terror en qualsevol variant del català i en qualsevol format.

Els textos i les obres del projecte no tenen copyright; tot ho editarem gratuïtament sota llicències copyleft, creative commons o de domini públic. Apostem fermament per la cultura lliure i la lliure distribució i transformació de les obres.

Per ara només tenim un llibre editat; “Mística” de Pocatraça, una Nouvellette curta on un escriptoret de mig pèl mamprèn un viatge pel més enllà (a través del cel, l’infern i el purgatori) a la recerca del seu fill mort. En breu esperem llançar moltes més novetats.

Fantraginers és un projecte sense ànim de lucre on tots treballen de forma absolutament voluntària per aportar el nostre granet de sorra al panorama del gènere en la nostra llengua. Per tant fem una crida oberta a tothom qui vulga col·laborar; autors, editors, dissenyadors, il·lustradors o correctors.

Fantraginers


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.